Tisdagens speltips kommer från Superettan och dagens enda match, GAIS – Landskrona BoIS. Två lag med fina målsiffor tillsammans med målrik inbördes gör spelvalet självklart!

 

Matchen:

Efter lagens 8 omgångar står man på samma poäng men och nästan samma målskillnaden. Skånelaget har bättre målsiffror vilket gör att man står på placeringen före. Landskrona på 4:e plats och GAIS på 5:e plats. En bra start på säsongen för båda klubbarna och fortsätter man såhär så har man goda chanser för att nypa en av upplyttningsplatserna.

Både GAIS och Landskrona har som sagt “bra” målsiffror i den mening att man nästan släpper in lika mycket mål som man gör mål. Landskronas Linus Olsson är hittills lagets vassaste på fronten med sina tre fullträffar. Hos GAIS är målen mer fördelade över hela truppen men bäst är Adnan Maric med sina två fullträffar.

 

Speltips:

Med lagens målskillnad efter 8 omgångar tillsammans med den målglada inbördes så väger målmarknaden tyngst. Mycket talar för minst 1-1 och därför klickar Båda Lagen Gör Mål: JA till oddset 1.86! Bäst betalar spelbolag med SBTech där Bethard är ett av spelbolagen.

 

Missa inte Bethards kampanj där alla nya kunder får 50 kr gratis. Du behöver bara registrera ett konto och så har du 50 kr på ditt spelkonto.