Hej spelkompisar! Tråkigt att våran fina streak på 8 raka vinster tog slut i måndags. Atalanta torska mot ligans sämsta lag, vilken besvikelse! Jag tänker mig att vi hoppar upp på sadeln igen med ett fint guldkorn som jag tror stenhårt på!

 

Guldkornet

Som jag nämnde i våran Facebook grupp tidigare idag, trodde jag att många av er kommer att känna igen spelet då vi maxa detta förra säsongen. Då vann laget med 7-2. Denna gång väljer jag att hålla nere insatsen något till 5 units, då hemmalaget är inne i något sämre form men spelet är fortfarande klockrent i mina ögon. Vinst Frölunda till 1.80 testas hos Betsson. Jag tror mig ett ras här så gäller att man ryggar fort, om man nu vill ha samma odds som jag och sitta på ett schysst spelvärde på lördag.

 

Frölunda HC

Ett av ligans bästa hemmalag. Frölunda är tillsammans med Färjestad och Luleå seriens starkaste hemmalag och har den här säsongen endast tappat 13 poäng inför hemmafansen. Det som dock måste nämnas är att man löser en vinst mot Malmö i scadinavium 6 av 6 senaste och med STOR MARGINAL dessutom. Ett fullständigt sjukt facit och det är endast i fyra segermatcher på hemmaplan som man inte står som segrare med två mål eller fler. Malmö är ett av lagen som haft stora problem hos Frölunda då man senast vann året 2017 och nu behöver dessutom Frölunda vinna för att jaga i toppen då man tappat flera viktiga poäng speciellt på bortaplan, Supervärde! Spelarmässigt har också Frölunda starkast spets på forwardssidan och att spelare som Rhett Rakhshani, Ryan Lasch och Johan Sundström ska hjälpa oss lösa det här spelet är ett faktum som gör det ständigt värt att spela på Frölunda när de spelar på hemmaplan. 59 mål har man mäktat med på 17 hemmamatcher. Ett snitt på strax under fyra mål i snitt. Malmö kommer behöva göra en stark insats defensivt här. Annars går det som det gjort i sex av de senaste sex inbördes i mötena lagen emellan här i Göteborg. Att Frölunda vinner med två mål eller fler.

 

Malmö Redhawks

Redhwaks ett lag som ligger närmare botten än toppen i ligan. Senaste matchen förlora man på bortaplan i hovet mot Djurgården med 2-0 och laget lyckades inte ens göra mål. Malmö är egentligen ett hemmalag så som dagens motstånd och haft svåra problem på bortaplan. Det är bara på den senaste tiden man har spelat något bättre på bortaplan, då man faktiskt fixat 4 vinster på de 6 senaste. jag tror dock att man kommer få stora problem mot frölunda och en statstik ljuger aldreig. Malmö hatar att spela hockey i Göteborg då man inte lyckas vinna på de 6 senaste. Resultaten har varit 3-0, 4-2, 4-0, 7-2, 4-1, 4-1. STORA PROBLEM.

Lycka till vid rygg!