Måndagens speltips hämtas från Sverige och SHL. Vi startar veckan med ett hett möte i ligan när Skellefteå beger sig till Göteborg och Scandinavium där hemmastarka Frölunda väntar.

 

Matchen:

Ett minst sagt hett rivalmöte! Matcher mellan dessa lag brukar bjuda på en hel del känslor kombinerat med bra ishockey, en sevärd match med andra ord! Både Frölunda och Skellefteå kommer till måndagens match med en fin form – Frölunda som ligans just nu formstarkaste lag sett till de 5 senaste matcherna och Skellefteå tar femteplatsen i formtabellen. Båda rivalerna står obesegrade efter de 2 senaste omgångarna. Frölunda med 3-0 mot Brynäs senast och där innan 4-2 mot Leksand. Skellefteå 3-1 borta hos Växjö och två dagar innan 4-2 hemma mot gästande HV71.

Detta är en svår match att plocka en vinnare från och enligt mig är vinnarspelet ett av de sämre här. Två formstarka lag med en inbördesrad som blandas hejvilt. Nej, fokus på en annan marknad!

 

Speltips:

Joel Lundqvist, är egentligen allt jag behöver säga här. Han fortsätter att producera poäng för sitt Frölunda – senast poäng mot Brynäs och även matchen innan när man spöade Leksand. Frölunda har spelat 5 matcher och han har gjort poäng i 3 av dessa matcher. Totalen är alltså 3 poäng varav 2 mål och 1 assist. Inte nog med detta, Lundqvist är extra vass på hemmais – minst 1 poäng under lagets 4/5 senaste hemmamatcher. Måndagens speltips är självklart! Poängspel klickas på Joel Lundqvist till fina 1.72 som NordicBet betalar.

 

Spelet:

 

Lycka till vid rygg!!