Först vill jag ta och säga grattis till senaste reken som satt redan i min 58 och matchen sluta 1-3. Som jag förutspådde så blev de målkalas. Vill även säga stort grattis till er som rygga lördagens trippel som vi dela till er. Trippeln gav fina 5.20 hos LeoVegas. (Bild) Trippeln

 

Speltips:

Har redan sedan igår lagt fredagens speltips och tyvärr har ju oddset gått ner.. Jag väljer ändå att dela spelet så får man bestämma själv om man tar rygg eller inte! DNB på formstarka Leverkusen är nog ett måste efter ännu en otrolig uppvisning i helgen av laget. 5 units åker in utan att tveka på spelet draw no bet Leverkusen till 1.52 hos Betsson.

 

Freiburg:

Det verkar som laget har satt käppar i hjulet som förlora senast i helgen mot ligans form svagaste lag Bremen matchen sluta 0-1. Riktigt bedrövlig insats på hemmaplan av laget som tappade viktiga poäng för att jaga den dära viktiga 6e platsen för avancemang av Europa League. Freiburg har bara vunnit 3 matcher på de 15 senaste omgångarna vilket man inte alls kan va stolt över. Nu tar man emot ett galet Leverkusen som bjuder på målfester/vinster om och om igen. En hemmavinst ser jag inte komma och för att få med ett kryss lär man nog få slita som djur. 1-3 till Leverkusen blir mitt utgångstips.

 

Leverkusen:

Ojoj vilken starkform man är i just nu! Senast igår vann man mot B.Gladbache med hela 1-3 och talangen Havertz bjöd ännu en gång på 2 mål och har nu alltså gjort 6 mål på de 4 senaste matcherna! Gäller nog för Freiburg att se upp för han på fredag! Som jag nämnde tidigare har Leverkusen en sjuk form och man har alltså raden 11-1-0 ( 3 st Europa League matcher inräknat ). Finns det något mer att nämna har man verkligen hittat målen och på de 4 senaste liga matcherna har man gjort galna 14 mål framåt, det är ungefär samma kaliber som Munchen och Dortmund besitter.

 

Båda lagens senaste 5 matcher:

Leverkusen är som sagt i en strålande form och vill man kolla upp de tidigare matcher får man göra det på egen hand men säger bara det är grönt.

 

Inbördes/Senaste mötet i siffror:

Kanske inte den finaste inbördes historiken men obesegrade sedan 2017 räcker nog till! Senaste mötet dominera man även fast matchen sluta 1-1.

 

Spelet/Betsson: