Tisdagen bjuder på en mycket sevärd match när det blivit dags för en av den hetaste gruppen att dra igång i EM, nämligen Grupp F. Det är turneringens favoriter Frankrike som tar sig an ingen mindre än Tyskland. 90 minuters fotbollsunderhållning är att vänta!

 

Tunga offensiver:

Både Frankrike och Tyskland kommer till EM med en startuppställning som heter duga och främst på offensiven. Frankrike är vassast och när man ser truppen är det inte så konstigt varför man är favoriter till att vinna turneringen.

Längst fram i truppen hos Frankrike hittar vi Mbappé, Benzema och Griezmann. Trion för uppbackning av mittfältet med Pogba, Kanté och Rabiot.

Tyskland är inte mycket sämre och kommer till EM med Werner, Sané och Gnabry i spetsen följt av mittfältet Muller, Goretzka och Kimmich.

 

Speltips:

Nationen som vinner här kommer att sätta sig i förarsätet i den tuffa gruppen. Sett till detta och att båda lagen har flera tongivande målprofiler i sina trupper så väger målmarknaden tyngst. Jag tror på en match innehållande en något avvaktande inledning med som sedan trappas upp ordentligt. Några måljubel? Absolut, och därför klickas Över 2 Mål till 1.61 hos Hajper som betalar bäst!

 

Alla nya spelare hos Hajper får ett Ultrabet som gör att du kan spela på matchen riskfritt!