Stort grattis till alla er som ryggat min speltips senaste tiden! Efter kortspelet senast från AC Milan – Juventus kunde vi skriva av tionde raka reken här på hemsidan. Det har blivit dags att nypa nästa vinst när vi beger oss till Danmark och Superliga. Mästerskapsslutspelet börjar dra ihop sig och spelvalet är enkelt när FC Köpenhamn och Bröndby drabbar samman. Elfte raka kommer här! 

 

FC Köpenhamn

Efter 26 matcher i huvudrundan slutade laget på en andraplats i tabellen. Raden blev 18-2-6 och målsiffrorna på imponerande 47:29. Nu under slutspelet har man inte gjort bra ifrån sig, endast en vinst på de sex spelade matcher. Formen har dessutom gått utför och man kommer till matchen mot Bröndby med tre raka förluster. Hög tid att börja plocka poäng om man vill behålla sina plats som ger biljetten raka vägen till Europa League kvalet!

FC Köpenhamn har både gjort mål och släppt in mål i 5/6 matcher under slutspelet.

 

Bröndby

Laget slutade på samma plats som man gjorde under förra säsongen, på en fjärdeplats. Raden för Bröndby blev 13-3-10 och målskillnaden landade på 47:37. Av dessa 47 mål noterades den polska anfallaren Kamil Wilczek för hela 17 mål. En grym säsong för Wilczek som tack vare sina 17 mål vann ligans skytteliga. Formen för Bröndby under slutspelet har varit bra – man har bara tappat poäng i en match och det var matchen mot Ålborg som förlorades med 2-0. Annars har man plockat poäng i varenda match, två fullpottar och tre kryss.

 

Speltips

Slutspelet är fortfarande öppet för dessa lag och mycket står på spel! FC Köpenhamn vill behålla sina andraplats för kval till Europa League och Bröndby har tredjeplatsen i sikte. En målrik historik mellan lagen där båda nätat mot varandra i alla fem senaste möten. Jag ser ingen anledning till att denna historik bryts och speciellt inte när lagen har mycket att spela för. Valet är enkelt och här liras Båda Lagen Gör Mål: JA!

Spelet finns hos PAF som betalar 1.71 – Jag går för elfte raka vinsten här på hemsidan!

 

Inbördes

 

Lycka till vid rygg!!