Speltips:

Botten mot toppen på söndag när den allsvenska jumbon Falkenberg ställs mot serieledande Norrköping, valet för mig är enkelt och en bortavinst till 1.65 synas med 5 units hos Betsson.

Falkenberg:

Efter 10 omgångar hittar vi laget på jumbo platsen i allsvenskan. Laget har bara tagit en vinst och det var mot nykomlingarna Mjällby och självförtroendet lär va nere på botten. Laget från västkusten har raden 1-4-5 och målskillnad på: 9:15. Senast i torsdag var man nära på att åka på ännu en förlust borta hos IFK Göteborg men lyckades med nöd och näppe ta 1 poäng då man gjorde 2-2 målet i min 95!! Nu ska man alltså ta emot serieledarna Norrköping med Haksabanovic i spetsen, för svår uppgift att ta poäng? Det tror jag iallafall!

IFK Norrköping:

Peking är just nu Allsvenskans bästa lag och självklart hittar vi då laget på en första plats i ligan. Laget har raden: 7-2-1 efter 10 omgångar och måste ses som klart godkänt! Målskillnad är även den väldigt fint då man har gjort 24 mål som är mest mål av alla lag och släppt in 11 mål. Ett Malmö som jagar laget krävs det bara en sak för gänget från Norrköping på söndag och det är att ta en vinst mot jumbon Falkenberg. Allt annat vore pinsamt! Norrköping har spelat en underhållande fotboll denna säsong och med trion Nyman, Simon Thern och Haksabanovic har man ett av allsvenskans bästa anfall. Sist nämnda spelare är förmodligen Allsvenskans bästa spelare om man ska tro experterna och i mina ögon. Kan detta lag räcka till guld?

Allsvenskan efter 10 omgångar:

Båda lagens form senaste 5 matcher:

Inbördes:

Norrköping har vunnit 4 av 5 senaste mot laget!

Spelet hos Betsson: