Maxbet:

På söndag har jag klara favoriter i matchen mellan Falkenberg och guldfavoriterna Malmö FF. Det är dags för ett nytt maxbet och jag kommer att skicka in 10 units på spelet -1 Malmö FF till oddset 1.66 hos Unibet. Båda lagen har varsin match innan detta mötet och skador kan ju såklart förekomma men jag VET att detta odds kommer gå ner till matchstart och ser spelvärdet just nu. Innan du lägger pengar på spelet läs reken och bedöm själv om du ska rygga!

 

Falkenberg:

Laget från västkusten hittar vi i skrivande stund på en 13e plats i ligan med raden: 2-5-6 och målskillnad: 14:19. Man kommer ifrån en fin bortavinst mot Östersund, där man vann med 1-2 och innan dess skrällde man sig till ett X mot Norrköping, 3-3 sluta den matchen. Nu på söndag tar man alltså emot bästa tänkbara lag Malmö FF som är enligt mina ögon allsvenskans bästa lag just nu. Jag tror man kommer få det väldigt svårt! Falkenberg har släppt in näst mest mål av alla lag i ligan, 19 mål. Även fast man parkerar bussen på söndag tror jag inte ens det räcker. Senast dessa lag spela mot varandra sluta matchen med 5-0 till Malmö och Falkenberg har förlorat 6 av 6 senaste mot Malmö FF. Inte ens ett kryss kan man begära av laget på söndag.

 

Malmö FF:

Tillsammans med Norrköping är man en nivå bättre än alla lag denna säsong. Vi hittar laget på en andra plats i ligan med samma poäng som Norrköping fast mindre mål gjorda. Målskillnad: 24:11, gjort näst flest mål av alla lag och tillsammans med Djurgården har man även släppt in minst mål. En vinst mot Falkenberg är ett krav och allt annat finns inget från detta lag! Malmö FF har förmodligen den bästa truppen av alla lag i allsvenskan, Kiese Thelin, Ola Toivonen,Berget, Christiansen är bara av några namn. Först nämnda namn hittar vi högst upp i skytteligan. Malmö FF kommer senast från en 0-3 vinst mot Göteborg. Laget är även ligans bästa bortalag. 0-3, 1-3 vinst på söndag är mitt utgångstips.

 

Tabellställningen efter 12 omgångar:

 

Falkenbergs hemmaresultat:

 

Malmös senaste form:

 

Inbördes möten:

De 6 senaste har Malmö vunnit och senaste mötet sluta 5-0.

 

Spelet/Unibet: