Speltips

Då var det återigen dags för ett maxbet från min sida. Ni vet den känslan när man hittar ett spel där allt stämmer? Den känslan har jag i detta spel och jag kommer att maxa 10 units. Denna gång blickar vi mot England och Premier League där ett skadedrabbat hemmalag tar emot kanske just nu världens bästa fotbollslag? Jag talar såklart om matchen mellan Tottenham – Liverpool. På förhand och i papperna så ser jag en Liverpool vinst men som en liten gardering väljer jag att köra -0.25 Liverpool. Spelet betyder att jag får halva insatsen tillbaka vid ett x och vinst vid en bortavinst. Lappen är inlämnad hos Betsson där jag fann bästa odds. Jag ser även att oddset vandrar neråt så bäst att va snabb här!

 

Liverpool

Premier League hetaste fotbollslag just nu och kanske även världens bästa fotbollslag för stunden? Laget vann Champions League 18/19 och världsmästare i fotboll för klubblag 2019. Efter att City tog hem ligan föra säsongen så har man verkligen visat att man har varit revanschsuget. Vi hittar laget självklart på första plats i ligan med poängen 58, på de 20 spelade matcherna. Redan nu har laget 13 p mer än tvåan Leicester och är på väg att vandra hem Premier League. Liverpool besitter en sjuk rad! 19 – 1 – 0 !!! Man är alltså fortfarande obesegrade i ligan. Något mer som sticker ut är att man bara släppt in 14 mål och på de 5 senaste matcherna har man hållit nollan och gjort 20 mål framåt !!  I skytteligan hittar vi bästa målskytt Mane på en 6e plats med 11 fullträffar och även hittar vi Salah på en 9e plats med 10 kanoner. Ja ni hör själva hur bra detta lag är just nu. Är verkligen inget Liverpool fan men detta är fan hatten av.

 

Tottenham

Vill första be om ursäkt till alla spurs fans för orden jag kommer slänga ut mig i denna rek. Fy fan va dåligt detta lag är för tillfälligt….. Vi hittar Tottenham på en 6e plats vilket dock inte är kattskit, men hur laget har spelat är under all kritik… Kan börja med Cup matchen mot ett ChampionShip lag som man borde köra över, vad händer? Man spelar X och det tog 61 min för att ens lyckas få till ett mål och ett x. Finns inga ursäkter i den matchen, för man starta med sitt bästa lag ( förutom skadorna man har). Tottenham har bara vunnit 1 på de 5 senaste. Nu får man alltså även klara sig utan sin bästa målskytt och spelare Kane. Mittfältaren Sissoko gick även sönder i dagarna och kommer att missa denna match. Hur laget har presterat det senaste och all skador laget besitter på ser jag inte hur jag än vänder påt att man vinner mot ett Liverpool som kör över alla lag i ligan. Skulle man kämpa som djur där ut i 90 min kanske man får med sig ett kryss men har väldigt svårt att se det komma.