Då var det dags igen för ett nytt maxbet! Men först vill jag åter påminna att spela ansvarsfullt och efter egen kassa. Öka inte insatserna för att jag har gjort det och läs reken och lägg din egen värdering till spelet.

 

Speltips

Då var det dags för fotboll från Allsvenskan och det är omgång 12 i ligan. Mitt spel för dagen blir ett Maxbet på bortalaget ( Norrköping ) till fina @1.74. Här är det som natt och dag mellan lagen och oddset på Norrköping rasar.

 

Eskilstuna

Ligans sämsta lag och självförtroendet på detta lag borde va på botten. Laget ligger sist i hela ligan med 6 poäng. Laget har 1 vinst, 3 oavgjorda och 7 förluster. Eskilstuna har även gjort minst mål framåt av alla lag, endast 9 fullträffar har det blivit. Eskilstuna hade även cup match idag (Torsdag) mot Häcken och förlora den med 3-0. Därför kommer man bara få vila 2 dagar innan man tar emot ett utvilat Norrköping på Söndag.

 

IFK Norrköping

Norrköping har börjat ligan betydligt bättre än dagens motstånd, dock inte lika bra som jag trodde innan ligan starta. Peking ligger bara på en 8.e plats med 15 poäng och har gjort 16 fullträffar hittills. De 3 senaste matcherna har man dock höjt sig och börjat hitta en bra form. 1-2 mot Örebro, 2-0 mot Sundsvall och 2-2 borta hos Hammarby är helt klart godkänt. I anfallet har man den stekheta Jordan Larsson som redan gjort 7 mål och ligger på en andraplats i skytteligan. Inbördes ser även den lovande ut mellan lagen, Eskilstuna har ALDRIG vunnit över Norrköping och Norrköping har vunnit 10 av dessa 14 möten (4 oavgjorda). Norrköping kommer även ha fått vila ca 1 vecka innan denna match spelas !