Vi välkomnar helgen med en rek från Italien och Serie B. Toppmöte i ligan när serieledande Empoli tar emot tabelltrean Venezia. En intressant match att vänta där vårt fokus ligger på målmarknaden!

 

Matchen:

Ligans formstarkaste lag, Venezia, beger sig under fredagen till Stadio Carlo Castellani där serieledande Empoli väntar. En match där spelbolagen sätter Empoli som favoriter, något som kanske inte är så konstigt med tanke på att man inte förlorat på hemmaplan sedan September 2020. Men sett till hur starkt Venezia spelat den senaste tiden och att Empoli under de senaste matcherna släppt in mål mot lag som är betydligt sämre än Venezia så är oddsen något för låga på Empoli. Venezia står som sagt som ligans formstarkaste lag efter de 5 senaste omgångarna och med målskillnaden 10:4 så visar det på att offensiven skött sig ypperligt!

 

Speltips:

Empoli som har ligans bästa offensiv lär inte bli nollade, speciellt inte på hemmaplan. Formen hos Venezia och att Empoli släppt in minst 1 mål i 6 raka matcher kan vi inte blunda för. Fint värde på målmarknaden och att det blir mål för båda sidor är för mig självklart! Fredagen speltips blir därför Båda Lagen Gör Mål: JA som klickas till för höga 1.86 hos Fastbet.

 

Lycka till vid rygg!!