Lördagens speltips hittar vi i spanska La Liga där det blivit dags för ligans sista omgång. Elche är laget med kniven mot strupen och vill man spela kvar i landets högsta liga även nästa säsong så är det ett måste att man plockar poäng under lördagen!

 

Mycket talar för spelet

Med risk för nedflyttning så lär vi få se ett nästintill desperat Elche under lördagen. I skrivande stund står man på samma poäng som Huesca, dock är målskillnaden bättre hos Huesca och det betyder att Elche har en av nedflyttningsplatserna.

Med så mycket på spel och inget att hålla tillbaka med så lär det vara en hel del känslor inblandat. Elche har varit “duktiga” på att dra på sig kort den senaste tiden. Med tanke på lagets situation och att lördagens match döms av kortglada Del Cerro så är kortmarknaden för Elche het!

 

Speltips

Som sagt, kortmarknaden på hemmalaget är het men lite extra het när laget har allt att spela för. Detta tillsammans med skön statistik i ryggen och att matchen döms av Del Cerro gör spelvalet självklart! Här klickas Elche Över 2.5 Kort till fina 1.84 hos LeoVegas.