Grattis till alla som fick nattens 3 spel från NHL. Hurricanes flest perioder, Islanders NS och Brady Tkachuk Ö 3.5 SOT. Även senaste reken från NHL här på hemsidan satt enkelt där Mr. Draisaitl fixade sitt skottspel.

Helgen är här och har som vanligt med sig ett härligt spelutbud. Fokus ligger på Bundesliga där vi klickar ett hörnspel!

 

Matchen

Här drabbas två målglada och hörnstarka lag samman. Målmarknaden är från grunden bra men dessvärre är oddsen alldeles för låga för att ha något spelvärde. Vårt fokus ligger istället på hörnmarknaden och med tanke på att vi har med två riktigt hörnstarka lag att göra så kan jag lova att hörnorna är hetare än målmarknaden! Frankfurt kommer till matchen med ett hörnsnitt på 5.74 efter sina 23 matcher och Stuttgart är inte mycket sämre som står med hörnsnittet 5.22 efter samma antal matcher.

 

Speltips

Kambi betalar för höga oddset 1.74 på att matchen innehåller minst 10 hörnor. 1.50 – 1.60 hade varit ett mer rimligt odds så det är bara att tacka och ta emot. Under senaste mötet mellan lagen fixade man tillsammans hela 18 hörnor.

Över 9.5 Hörnor i matchen är under lördagen självklart och ett spel man tillsammans ska fixa. LeoVegas får 3 units och vi 1.74!