Speltips:

Lördagens speltips kommer från Bundesliga där nytända Eintracht Frankfurt gästas av formsvaga Hertha Berlin. Hemmalaget har fått tillbaka sin stora stjärna Luka Jovic från Real Madrid på lån. Sedan han kom tillbaka för 3 matcher sedan har Eintracht Frankfurt blivit pånytttända och gjort 10 mål. Vilket är en galen siffra och ett snitt på 3.3 mål ! Luka Jovic har redan hunnit presentera sig med 2 fullträffar och för första gången räknas han få starta tillsammans med Andre Silva på topp. Denna offensiv kommer bli ett av ligans hetaste. Vi spelar Över 1.5 mål för Eintracht Frankfurt till 1.68 hos Betsson.

 

Eintracht Frankfurt:

Nu med Luka Jovic tillbaka i truppen från Real Madrid har man kanske ett av ligans intressantaste offensiv i Bundesliga. Detta har man redan fått svar på tal då man på de 3 senaste matcherna gjort 10 mål och är ett snitt på 3.3 mål. Kollar vi lite längre bak i tiden så har man på de 7 senaste ligamatcherna vunnit 5, spelat oavgjort 1 och endast förlorat 1. Laget beräknas vara favoriter på lördag och bör göra MINST 2 mål. 

 

Hertha Berlin:

Ett av ligans formsvagaste lag och man verkar få klara sig utan två av sina startspelare i försvaret ännu en gång till lördagens match. Laget kommer senast från en hemmaförlust med 1-4 mot Bremen och innan dess 0-3 mot Hoffenheim, även den kom på hemmaplan. Att man har släppt in 7 mål på bara 2 matcher är allt annat under kritik och man verkar sakna Boyata och Plattenhardt i försvaret väldigt mycket. Jag tror dock att laget har en stor chans att göra 1 mål mot Frankfurt, då hemmalaget inte spelar en defensiv fotboll, men att man kommer få se MINST 2 bollar i sitt egna nät är nog väldigt troligt !