Speltips:

Veckans första speltips blir för Tisdagen och kommer från Tyska Bundesliga där det bara är 5 omgångar kvar av ligan. Jag har spanat in mötet mellan ligans fjärde starkaste hemmalag Eintracht Frankfurt som gästas av bortasvaga FC Augsburg. Valet blir ganska enkelt när hemmalaget är så pass starka på Deutsche Bank Park. Mitt spel för dagen blir Eintracht Frankfurt vinnare och över 1.5 mål i matchen.

 

Eintracht Frankfurt:

Efter 29 omgångar av ligan så hittar vi laget på en 4e plats i bundesliga med raden 14-11-4 och målskillnad 59:44. Eintracht Frankfurt är ligans fjärde starkaste hemmalag och ligger just nu på den sista platsen som innebär en plats för CL kommande säsong. Med bara 5 omgångar kvar av ligan och ett Dortmund jagades i röven så har man viktiga poäng att slåss om.

 

FC Augsburg:

Laget ligger i skrivande stund på en 11e plats i ligan och i ingenmansland med raden 9-6-14 och målskillnad 59:44. Likt hemmalaget har man bara 5 omgångar kvar av ligan också och en plats för EL och CL är redan kört så här finns det inte alls mycket att spela för. Augsburg är inte alls bra på bortaplan och är uppe i 3 raka torskar just där.