Lördagen bjuder på ett mäktigt spelutbud inom de största sporterna, främst på fotbollsidan där nästan alla ligor har sevärda matcher att erbjuda! Vårt fokus kommer att ligga på högsta ligan i Spanien, La Liga! Ett magiskt målspel att hämta i matchen mellan Eibar och Sevilla!

 

Matchen

Under lördagen får Eibar finbesök hemma på Estadio Municipal de Ipurua i form av tabellfyran Sevilla. Gästerna står som tydliga favoriter med stekheta Youssef En-Nesyri i spetsen och är egentligen inte konstigt. Sevilla är ett klart bättre lag och man står nu med 4 raka vinster – 2 ligamatcher och 2 inhemska cupmatcher. Eibar står med en sämre form men trots att fler senaste matcher slutat med rött istället för grönt så har man ändå spelat okej. Senast 1-1 borta hos Celta Vigo och där innan spräckte ligans bästa försvar och fick in 1 boll mot Atl. Madrid.

Båda lagen kommer till lördagens match med en het målform. Sevilla har med sig 12 mål från sina 5 senaste matcher och Eibar 19 mål.

 

Speltips

En match som skriker MINST 2 mål! Sett till målformen hos båda lagen och den fina knuffen vi får från inbördes så är ett överspel på målmarknaden ett måste! Här klickas Asian Över 2 Mål till grymt fina 1.82SBTech och Bethard. Ett spel som snuddar MAXBET men tyvärr inte grönt på alla fronter för att klassas som ett. Men ändå en hög insats här, 4 units!