Hörnspelet senast satt med god marginal där Real Sociedad vann hörnduellen med 7-2! Grattis till alla er som tog rygg! Vi har klivit in i en ny vecka och första spelet blir en hockey-rek från älskade KHL!

 

Dyn. Moscow:

Westerns bästa hemmalag! Efter 22 hemmamatcher har man raden 13-2-4-3, målskillnaden 67:42 och totalen 34 poäng. Formen på hemmais är nästintill felfri! På lagets 3 senaste matcher har spelat hem fullpott i samtliga. Målsiffrorna har varit riktigt lovande åt båda hållen! Hela 13 mål framåt och endast 2 insläppta mål. De 2 matcherna innan fick man besök av topplagen Jokerit och SKA St. Petersburg. Tyvärr förlorade man båda men inte utan att ge gästerna en ordentlig match och det krävdes förlängning och straffar för att bli besegrade.

Fjolårets prestation var helt klart godkänd och man spelade hela vägen till kvartsfinal där man tyvärr åkte ut och detta mot mästarna CSKA Moscow. Dyn. Moscow ser ut att göra en minst lika bra säsong i år. Vi hittar laget på en 3:e plats (60 P), tätt efter giganterna SKA St. Petersburg (63 P) och CSKA Moscow (65 P).

Den fruktade duon Vadim Shipachyov och Dmitrji Jaskin toppar KHL´s skytteliga med brutala siffror! Tillsammans har man hela 97 poäng och 32 mål. Att dessa herrar plus den magiska målisen Ivan Bocharov kör sitt lag långt in i säsongen är att räkna med! Dyn. Moscow kommer garanterat vara med och fightas om guldet!

 

Dyn. Moscow på hemmais:

 


Dmitrij-Jaskin-Dynamo-Moscow-KHL

 

 

Amur Khabarovsk:

Vi hittar de orangeklädda tigrarna långt ner i andra konferensen, på en 11:e plats. Efter lagets 43 matcher har man raden 14-4-5-20 och målskillnaden 82:93. På lagets 5 senaste matcher har man vunnit 3 och förlorat 2. Formen har varit helt okej den senaste tiden i jämförelse mot vad den var tidigare på säsongen. Finns väl egentligen inget speciellt att skriva om laget. Amur Khabarovsk är ett lag som bara finns där i ligan och tyvärr oftast, säsong efter säsong, tillhör botten. Efter förra säsongen placerade man sig absolut sist och ändrar man inte på något nu så ser det ut att gå åt samma håll.

På bortais är man otroligt dåliga! Efter 22 matcher har man raden 3-3-3-13 och målsiffrorna 35:53.

 

 

Speltips:

Att hemmastarka Dyn. Moscow står som klara favoriter denna Tisdag när ett av ligans sämsta bortalag gästar är det inget snack om! Enligt mig vill det till otroligt mycket för att Amur Khabarovsk ska rå på och plocka poäng här. Kikar man skytteligan så hittar vi Amur Khabarovsks “bästa spelare” på en 49:e plats medan Dyn.Moscow har 5 gubbar före och dessutom äger man både första- och andra-platsen. Senast lagen drabbades samman vann Dyn. Moscow ordentligt och detta på bortais, 1-5!

Valet är enkelt och här spelas Dyn. Moscow -1 till fina 1.81! Jag MAXAR!

 

Högst odds hittar jag hos Bethard. Inget konto? Klicka HÄR och få deras välkomstbonus, 100 % upp till 1.000 kr!

 

 

KHL´s skytteliga topp 10 | 2020-01-06 – 22:26:

 

Lycka till vid rygg!!