Lördagens maxspel hittade tyvärr inte hem, trots en matchbild som gav bästa förutsättningar för spelet. Vi lämnar den och fokuserar istället på söndagen som bjuder på KHL och mötet mellan ligans två hetaste lag!

 

Toppmöte

Här kan vi snacka om en ishockeymatch värd att se! Det är tabellettan från Western, Dyn. Moscow, som gästas av tabellettan från Eastern, Metallurg Magnitogorsk. Två otroligt skickliga lag med en fullfjädrad trupp, minst sagt offensiven som är av högsta kaliber! Både Dyn. Moscow och Metallurg Magnitogorsk går som tåget och det är inte många lag som lyckats ställa sig i vägen, faktum är att lagen bara förlorat 1 match under ligans 12 omgångar.

Målskillnaden är verkligen imponerande hos båda lagen. Tunga siffror framåt och nästan så lite som hälften bakåt, Dyn. Moscow med 53:24 och Metallurg med 51:25.

 

Speltips

Matchen är enligt mig väldigt svårrekad när det kommer till vinnarspel. Något som däremot har ett bra spelvärde är målmarknaden. Visst att lagen har en stark defensiv och ett skickligt målvaktsspel men offensiven är betydligt tyngre eftersom båda lagen har det dubbla framåt!

Målvakterna lär få det kämpigt och jag tror att målsiffrorna framåt väger tyngst! Söndagens speltips blir därför Båda lagen gör minst 2 mål: JA till oddset 1.68. Med respekt för lagens tighta försvarsspel och målvaktsduos så håller jag nere insatsen till 1 unit!