I helgen har vi extremt mycket MMA att se framemot, både UFC och Bellator bjuder på galor med spännande matchningar! Här spanar vi in det första speltipset där en veteran inom UFC tar sig an en orankad och även relativt nykomling i UFC!

 

DRAKKAR KLOSE:

Klose kommer till denna match med en förlust i ryggen där han blev överkörd av en duktig Beneil Dariush i lättvikt. I den matchen såg han inte alls bra ut och kanske det var en anledning att han nu har valt att gå ner en viktklass till fjädervikt. Detta blir hans första match i den viktklassen sedan han blev signad av UFC 2017. Drakkar har inte mött några större namn med en rutin som Jeremy Stephens har i organisationen ännu.

 

JEREMY STEPHENS:

Stephens är en riktig veteran inom MMA, han blev signad 2007 av UFC och har sedan dess gått en hel del krig och mött den absoluta världseliten, namn såsom Rafael Dos Anjos, Charles Oliveira, Max Holloway, Frankie Edgar, Jose Aldo och Zabit Magomedsjaripov. Stephens har just nu ett record på 28-18-0 och kanske är den som slår hårdast i hela fjädervikts klassen, 19 TKO/KO säger väl en heldel.

 

SPELTIPS:

Innan denna match måste Klose droppa ner en heldel vikt vilken är en process och kan slita mycket på kroppen medans detta är Stephens riktiga viktklass och inte behöver gå igenom exakt lika tuff process. Jeremy har väldigt mycket mer rutin jämnfört mot en Klose som inte alls såg bra ut i sin förra match. Ser inget annat än att Stephen blir förr mycket för Klose, både i rutin och att detta är hans naturliga viktklass. Spelet Jeremy Stephens Fightodds till oddset 1.80 är därav givet!