Miami Heat löste vinsten till oss inatt och vi bygger vidare på vinsterna här.

 

Speltips

Äntligen helg och först ut blir lördagens speltips från Tyska Bundesliga där Dortmund jagar en Champions League plats inför nästa säsong. Dortmund gästas av ett av ligans sämsta bortalag Hertha Berlin. Trots att Dortmund har flera spelare borta så tror jag på en Dortmund vinst, då man har en bredd trupp och en Erling Haaland i toppform. Vi spelar -1 Dortmund hos 10BET.

 

Dortmund

Laget hittas bara på en 6e plats i ligan och man kan glömma en ligatitel för säsong då tyskamaskinen Bayern har 16 poäng tillgodo. Dortmund får istället sikta in sig på 3e och 4e platserna som innebär en plats till nästa års Champions League. Laget slog senast ut Sevilla tidigare i veckan i ch och Haaland gjorde två mål och är inne i toppform. Senast man mötte Berlin vann man på bortaplan med 2-5 och Haaland hade lekstuga med 4 mål.

 

Hertha Berlin

H. Berlin hittas på en 15e plats i Bundesliga och har raden 5-6-13 på de 24 omgångarna. Man har raden 28:43 och är ett av lagen som släpper in mest mål. Senaste matchen man hade i ligan tog man sin efterlängtade vinst mot Augsburg där man vann med 2-1. Nu tillbaka på bortaplan där man varit riktigt svaga och har inte vunnit sedan 11 November 2020!!! Dortmund kommer absolut inte bli någon lätt uppgift att knipa poäng mot och jag tror man kommer studsa tillbaka till en förlust.