UFC 261 bjöd på årets bästa gala hittills och vilka avslut det var! 3 av 4 delade speltips satt och bland annat så löste Anthony Smith degen till 2.60 i odds vilket var fantastiskt. UFC rullar på som vanligt nu igen till helgen men denna gången är det en Fight Night där vi på huvudkortet hittar en intressant matchning mellan två lättt tungviktare!

 

DOMINICK REYES

Reyes är just nu rankad 3 i divisionen efter hans förra match mot nuvarande champ Jan Blachowicz där han blev totalt mosad och överkörd. Reyes har just nu ett record på 12-2-0 och han är en förre detta fotbollsspelare som började satsa riktigt på MMA karriären 2015 då han valde att sluta på sitt jobb och satsa på MMA fullt ut.

 

JIRI PROCHAZKA

Jiri är nysignad av UFC och gjorde sin debut 11 Juli 2020 där han släckte Volkan Oezdemir 49 sekunder in i andra ronden. Jiri är en killer i oktagonen och släcker folk totalt. Hans record är just nu 27-3-1, 24 utav vinsterna är via TKO/KO och 2 av dom är via submission, endast 1 gång har han torskat via domslut. Innan Jiri blev signad av UFC så var han champ i RIZIN och dominerade där, han har just nu 11 raka vinster. Jiri har väldigt udda stil och är fruktansvärt svårläst vilket öppnar upp för stora misstag av hans motståndare och ger stor möjlighet för att just kunna släcka dom som han gör. Jag tror själv att Jiri kommer bli Champ i UFC.

 

SPELTIPS

Jiri har varit med i gamet länge och besitter både rutin, teknik och en brutal dödar instinkt. En Dominick som har två raka förluster i ryggen och inte gått i närheten av lika många matcher som Jiri och inte har den rutinen som Jiri har kan öppna upp väldigt när Jiri är så svår läst och avig i sin striking. Jiri är en person som väldigt många tror kommer bli champ i UFC och han här fruktansvärt bra. Därför blir spelet Jiri Prochazka Fightodds till oddset 1.77 givet.