Speltips:

Lördagens speltips kommer från KHL och matchen mellan jumbon Dinamo Riga som gästas av formstarka Lokomotiv Yaroslavl. Här bör gästerna ses som STORA favoriter då det nästan är topp mot botten av ligan. Med den sammanfattningen vi har skrivit nedan så finns det ingen tvekan om att insatsen går på spelet Lokomotiv Yaroslavl vinner på ordinarie tid. 

 

Dinamo Riga:

Jumbo laget från Western Conference Dinamo Riga har det gått riktigt knackigt för denna säsong och hittas därför på den sista platsen i ligan. Man har dessutom släppt in näst mest mål av alla lag och även gjort minst mål framåt. Om inte detta vore det enda så har man också tappat en av sin bästa spelare Zack Mitchell till Dinamo Minsk. Inget verkar gå Riga’s väg och nu på lördag gästas man av ett mardröm motstånd som man tidigare har haft det väldigt svårt mot.

 

Lokomotiv Yaroslavl:

Loko hittas på en betydligt högre plats i Western Conference och inte mindre än en tredje plats. Laget kommer med en fin form till lördagens match och med 3 raka vinster i bagaget. Dessutom vann man senast mot SKA Petersburg med imponerade 4-1. Riktigt fin trupp har man denna säsong och två bra målvakter. Så det kvittar vem som vaktar målet på lördag. Laget har absolut en chans att kunna gå hela vägen i årets KHL. En vinst mot jumbon på lördag är nästan ett krav.