Måndagens speltips hämtar vi från Ryssland och KHL. Det är botten mot toppen när Dinamo Riga får besök av Bars Kazan. Här ligger fokus på målmarknaden där ett underspel klickas!

 

Matchen:

Två helt olika lag sett till klass, form, målsiffror osv. Bars Kazan är redan kvalificerade för slutspelet medans Dinamo Riga skrapar botten av Western och det gör man ganska överlägset – 11 poäng upp till närmsta laget, Sochi. Bars Kazan är såklart stora favoriter att vinna här men oddset runt 1.35 är inte speciellt tilltalande.

Bars Kazan är ett av KHL’s tightaste lag bakåt. Efter 54 matcher har man bara släppt in 115 mål. Tvärtom är det hos Dinamo Riga som släppt in mest mål i hela Western – 193 efter 54 matcher.

 

Speltips:

Sett till Bars Kazans tighta försvarsspel kombinerat med det fina målvaktsspelet så ska det bli tuff för Dinamo Riga att göra mer än 2 mål. Bars Kazan är som sagt klara favoriter och vi ska förvänta oss att man sopar mattan av Dinamo Riga under måndagen. Men jag tror inte att men öser in mål utan att man fortsätter att vinna med 3-4 mål på sina sida, något man gjort i 7/10 senaste matcher.

Sett till detta och att jag inte tror på många mål för Dinamo Riga så är målmarknaden i fokus. Jag tror på ett resultat under 6 mål och därför klickas Under 5.5 mål till något för höga oddsen 1.90 hos Unibet.

Rygga spelet genom knappen nedan och få ett riskfritt spel hos Unibet.

 

Lycka till vid rygg!!