Speltips

Onsdagens andra speltips blir ett maxbet för min del. Här har jag funnit ett spel med en klockren statistik där allt stämmer in och det bäddar för ett maxbet! 10 Units skickas in på spelet Asian Totalt över 2 mål Severstal Cherepovets, bästa odds (1.74) finner du hos Leovegas. Spelet betyder att gör Severstal över 2 mål i matchen blir det vinst. Exakt 2 mål pengarna tillbaka och vid 0-1 mål förlust. Riktigt fint att vi kan gardera oss med push vid 2 mål gjorda för detta odds då statistiken är snuskigt fin. Severstal har faktiskt lyckats göra minst 2 mål i 10 raka matcher och över 2 mål i 6 av 10.

 

Dinamo Minsk

Laget ligger på en 7e plats i samma liga som dagens motstånd med poängen 32. Trots att man bara ligger på en 7e plats så är man faktiskt ett av lagen som gjort mest mål i ligan 82 fullträffar. Däremot har man visat stora problem bakåt med 84 mål insläppta och det visar sig vara en pågående trend. På de 9 senaste har man släppt in 34 mål och det är ett snitt på 4.3 mål per match högt över dagens spel.

 

Severstal Cherepovets

Detta är nog laget som har imponerat på mig mest i KHL då på pappret man inte alls har några stjärnspelare men ändå presterar man. Innan den senaste förlusten mot Cska Moskva hade man vunnit 9 raka matcher. Det var vinster mot Metallurg Magnitogorsk, Salavat UFA och Yekaterinburg som alla är topplag. Efter 27 spelade omgångar ligger man på en fin 5e plats och mer kan man nog inte begära av laget.