Lördagens speltips hämtas från NHL och i mötet mellan Detroit Red Wings och Florida Panthers. En enkel match för Florida eller kan rödklädda Detroit bjuda upp till match?

 

Matchen:

Botten mot toppen i Central Division när jumbon Detroit Red Wings får besök av Florida Panthers. Florida går som tåget och står med en fin rad efter de 5 senaste matcherna. Under dessa matcher har man bland annat tryckt dit regerande mästaren Tampa Bay Lightning i 2/3 matcher. En mycket bra kemi i laget och fortsätter Florida såhär kan man gå långt!

Detroit Red Wings, NHL's stora jumbo, fortsätter även i år att skrapa botten. Med endast 4 vinster efter 18 matcher är det inte så konstigt att man har åttondeplatsen i Central. Finns inget positivt att nämna om laget – en repris av fjolårets säsong är att vänta!

 

Patric Hörnqvist:

Efter 6 raka säsonger i Pittsburgh Penguins representerar nu svensken Florida Panthers. Hörnqvists karriär som Florida-spelare började utmärkt och redan i säsongsdebuten gjorde han både mål och assist. I skrivande stund har han gjort 13 poäng för klubben, varav 6 mål och 8 assist. Hörnqvist smälter in fint i truppen och växer för var dag. Med lagkamrater som Aleksander Barkov, Jonathan Huberdeau, Aaron Ekblad och Keith Yandle är man ett lag att frukta i Powerplay, faktum är att man är NHL's sjunde bästa lag i spelformen.

Hörnqvist är en spelare som skjuter en hel del och det är faktiskt bara Barkov som skjuter mer i Florida Panthers. Efter sina 14 matcher har Hörnqvist 46 skott.

 

Speltips:

Florida gästar Detroit som klara favoriter och att man ska styra matchen är det inget snack om. Detta tillsammans med att Florida har en skottglad Hörnqvist i truppen gör spelvalet enkelt. Lördagens speltips från NHL blir Patric Hörnqvist Över 2.5 Skott (SOT).

 

Spelet finns hos Unibet. Inget konto hos Unibet? Regga ett via knappen “Rygga spelet hos Unibet” och få ett gratisspel.

 

Lycka till vid rygg!!