Söndagens speltips blir mitt första från Allsvenskan den här säsongen. Det har blivit dags för omgång 2 och jag har ett fint spel från Degerfors – Kalmar! Häng med till Stora Valla så kikar vi in spelet som nästa dubblar degen!

 

Kalmar FF

Under förra säsongen var man bra nära på att åka ut från Allsvenskan, men efter att ha besegrat Jönköpings Södra i direktvalet lyckades man hålla sig kvar. Inte allt för mycket att vänta från Kalmar-gänget under den här säsongen då man tillsammans med Varberg BOIS och Östersund står som “favoriter” till att ramla ur Allsvenskan 2021.

Något man däremot sticker ut med är att man är riktigt vassa på att fixa hörnor på sin sida. I premiären mot Östersund fixade man hela 10 hörnor.

 

Speltips

Sett till statsen från säsongens första match och siffror från Allsvenskan ifjol så är ett hörnspel på Kalmar mycket intressant! Söndagens speltips från Allsvenskan blir därför Kalmar Över 4.5 Hörnor och klickas hos ScandiBet som erbjuder spelet till fina 1.95! Eftersom säsongen knappt börjat och det inte finns så mycket färska siffror att gå på så håller jag nere insatsen!

Lycka till vid rygg!!