Våra speltips här på hemsidan skiner med grönt! På de 16 senaste avgjorda rekarna har endast 2 slutat med förlust vilket betyder 14 vinster. Det ger oss vinstprocenten 87,5 % för speltipsen vi delat här på sidan under de 2 senaste veckorna. Bättre ska det bli och vi har lagt ribban på 90 % efter veckan! Vi fyller på med en rek från Superettan – onsdagens speltips.

 

Degerfors IF:

Serieledarna i Superettan. Inför omgång 18 står man på 37 poäng, 3 tillgodo från tabelltvåan Halmstads BK. En riktigt bra säsong hittills och inte många lag som stått emot Degerfors, faktiskt bara två som lämnat lagen poänglösa. Raden är 11-4-2 och målskillnaden med imponerande 37:15. Det betyder att man är de laget i ligan som gjort överlägset mest mål. Bertilsson, Dahlström och Edvardsen är en front att frukta. Tillsammans har trion gjort 28 mål!!

 

 

Dalkurd FF:

Vi tar oss från förstaplatsen hela vägen ner till trettonde platsen för att hitta Dalkurd. En hittills knackig säsong för Borlänge-klubben som bara skrapat ihop 17 poäng. Flest poäng kommer från kryssmatcher och raden är följande: 3-8-6. Målskillnaden är balanserad och visar 22:23. Under onsdagen gästar man inte bara serieledarna utan av ligans bästa hemmalag. En ny förlust är att vänta!

 

 

Speltips:

Degerfors står som klara favoriter mot gästande Dalkurd. Två lag som är i helt olika “divisioner” i ligan men även rent spelmässigt. Den här ska Degerfors plocka lätt men inget värde på raka ettan som i skrivande visar runt 1.40. Istället är målmarknaden på Degerfors i fokus och där oddsleverantörerna, enligt mig, är helt fel ute och speciellt när man sätter ett sånt odds på Superettans överlägset målrikaste lag framåt. Spelet jag pratar om är: Degerfors gör mål i båda halvlekarna. Här bjuder LeoVegas2.12 och jag tackar för den med 3 units!