Men en riktigt vass form säger jag grattis till alla som ryggat mina spel senaste tiden! Senast satt både poängspelet och överspelet under den femte rundan mellan Tampa Bay – Boston Bruins. Med tio raka spel utan förlust bäddar det perfekt för ett MAXBET och speciellt när torsdagen bjuder på ett sådant. Torsdagens speltips nummer två blir ett MAXBET på match 6 mellan Dallas Stars – Colorado Avalanche.

 

Matchen:

Det har blivit dags för den sjätte rundan mellan Dallas Stars och Colorado Avalanche. Återigen en måstematch för Avs medans en vinst för Dallas betyder semifinal. Under senaste mötet dominerade Avs tidigt i matchen och efter första perioden hade man en femmålsledning – 5-0 var ställningen efter 20 minuter. Dallas spelade upp sig i resten av matchen men det räckte inte hela vägen, matchen slutade 6-3.

Det bjuds inte bara på en hel del mål mellan dessa lag utan även en hel del utvisningar vilket tydligt visar slutspelskänslorna . Totalt blev det 19 utvisningar under förra omgången.

 

Speltips:

Att detta är en kvartsfinal mellan två målrika lag är tydligt. Senast 6-3 och där innan 5-4, 4-6, 2-5 och 3-5. Allt talar för att raden fortsätter och speciellt när det återigen är en måstematch för MacKinnon och hans Avs. Spelvalet här är så tydligt och enkelt – Över 5.5 mål i matchen spelas till fina 1.66 hos Betsson. Här maxar jag min units-skala, 5 units åker in på överspelet!

Jag låter statistiken nedan tala för sig själv och framföra spelvärdet.

 

5 senaste:

 

Färska siffror från SS:

 

Stort lycka till vid rygg!!