Högoddsaren på finalen i Champions League mellan PSG och Bayern blev lite för tung och tyvärr så saknades det några mål och lite hörnor. NHL-reken senare på natten tog oss tillbaka på vinnarspåret efter Boston Bruins passerat mållinan mot Tampa Bay – grattis! Vi kör vidare med NHL och Stanley Cup fast den här gången mellan har vi värdet på tredje rundan mellan Dallas Stars och Colorado Avalanche.

 

Matchen:

Med en 2-0 ledning i serien och en av Stanley Cups just nu hetaste form kommer Dallas till tredje rundan med ett minst sagt gott förtroende. Det är hög tid för MacKinnon och hans AVS att vakna till liv om man vill stanna kvar i slutspelet för tappar man den tredje också så vågar jag säga att man gjort sitt för den här säsongen. En återhämtning från 3-0 till 4-3 ska vara långt bort och speciellt mot formstarka Dallas.

Efter Colorados dominanta avslutning i serien mot Arizona Coyotes har det varit tungt för gänget. Från en målskillnad 14:2 på två matcher till 5:10 på två matcher.

 

Speltips:

Här ligger spelvärdet på målmarknaden. AVS är favoriter att vinna men sett till inbördes, formskillnaden och de två första rundorna så är det dumt att lägga emot Dallas. Fokus är, som jag nämnde innan, på målmarknaden och närmare bestämt Båda Lagen Att Göra Minst 2 Mål (exkluderar ÖT). Spelet hittas hos ScandiBet och betalar stabila 1.55!

 

5 senaste:

 

Spelet:

 

Lycka till vid rygg!!