Hej alla NBA älskare! Längesen jag skrev en rek på hemsidan om just NBA så tycker de är dags nu! Formen har varit väldigt bra efter omstarten av NBA och vi har redan gått plus 17 units.

 

Speltips:

I nattens omgång är det återigen kniven mot strupen för Portland Trail Blazers, alltså måste man vinna om man ska ta sig vidare till slutspelet. Jag tror på en ganska tuff match mot Dallas Mavericks, om nu Luca Doncic och Porzingis startar för Dallas, som just nu är tveksamma till start. Mitt spel blir istället ett överspel på Portlands bästa spelare Damian Lillard eller som de flesta kallar honom Dame. Dame kommer få MYCKET speltid denna match och som gjorde över 50 poäng senast igår mot Phily. Damian Lillard Över 30.5p testas till fina oddset 2 gånger pengarna och spelet finns hos Betfair.

 

Damian Lillard:

Rookie of the year säsongen 12/13. Draft nummer 6 och har dominerat för sitt Portland i flera säsonger nu. Dame har en av världens bästa 3-poängsskytte och jag får gåshud varje gång jag kollar på klippet där han skickar ut Thunder förra säsongen i sista sekunden. Damian Lillard snittar 29.3 poäng per match denna säsong. Han har absolut mest speltid av alla i Portland, ca 37 min per match. Nu ska han alltså möta ett av hans favoritmotstånd Dallas Mavericks, som han har gått över denna linan 3 av 3 senaste. Dame har även hittat en bra form den senaste tiden. Så allt känns perfekt här på förhand.

 

Spelet: