Jag är tillbaka och likaså är formen. Det är dags att styra upp med lite vinster! Torsdagens speltips hämtas från KHL och matchen mellan CSKA Moscow – Barys Nur-Sultan.

 

 

CSKA Moscow:

Nuvarande mästaren CSKA Moscow fortsätter att hålla samma klass som förra säsongen. Vi hittar laget högst upp i Western på 86 poäng. Formen fortsätter att vara riktigt stark även fast man redan är kvalificerad för slutspelet. På lagets tio senaste matcher har man spelat hem åtta fullpottar och bara tappat poäng i två matcher. Den unge herren Kirill Kaprizov fortsätter att producera för laget och toppar lagets skytteliga med 53 poäng varav 25 mål och 28 assist.

 

 

Barys Nur-Sultan:

Barys Nur-Sultan hittar vi i den andra konferensen, Eastern. Efter 56 matcher har man skrapat ihop 75 poäng och har därmed tredje platsen. Man har spelat riktigt bra senaste tiden, så formen är minst sagt god. Fyra raka vinster på kontot och då har man hunnit med att besegra Yekaterinburg x2, Avangard Omsk och Niznekamsk. Säsongens hetaste tillskott sköter sig galant och fortsätter att producera i första femman. Kanadensaren Corban Knight toppar lagets skytteliga med 36 poäng varav 19 mål och 17 assists.

 

 

Speltips:

All respekt för giganten CSKA Moscow. Att man står som favorit när Barys Nur-Sultan gästar är de inget snack om. Men att oddssättarna har satt runt 8.50 i odds på raka tvåan här är på tok för högt och måste därför tas till vara på, fullt ut! Barys Nur-Sultan är de sämre laget men så mycket sämre är man absolut inte! Att man förlorar med tre måls marginal ser jag inte komma och därför spelas Barys Nur-Sultan +2.5 till fina 1.68 hos Unibet.

 

 

5 Senaste:

 

Lycka till vid rygg!!