Stort grattis alla som ryggade mitt senaste MAXBET till sköna 1.75! Riktigt skönt att stänga säsongens spread, 19/20, med ett grönt MAXBET. Jag har nyligen startat mitt nya spread för 20/21. Tyvärr har de två första spelen fallit över på fel sida. Vi snyggar till siffrorna i helgen och i Serie A – Crotone – Atalanta nästa!

 

Crotone:

Efter två säsonger i Serie B är man tillbaka i Serie A. En riktig fin avslutning i Serie B gav laget biljetten tillbaka till Serie A. Ingen vidare start för gänget som efter sina 5 matcher bara plockat i 1 match. Men man får vara ärlig och säga att motståndet inte varit de lättaste – lag som Juventus, Sassuolo och Milan. Målskillnaden är långt ifrån kaxig, 5:15.

Lagets skyttekung från förra säsongen, Simy, gör sin femte säsong för klubben och har redan noterats för 2 mål i Serie A.

 

Atalanta:

Offensiva Atalanta fortsätter att ösa in mål och är tillsammans med Sassuolo är man de två målrikaste lagen i Serie A efter 5 omgångar – 15:12. Vi hittar Atalanta på sjätteplatsen med raden 3-0-2. Efter två raka förluster i ligan kan vi räkna med ett revanschsuget Atalanta under lördagen. Under veckans spel i Champions League fick man besök av Ajax där man rättvist kryssade mot holländarna. Matchen slutade 2-2. I nästa vecka får man finbesök i Gewiss Stadium när Liverpool står för motståndet i Champions League.

Alejandro Gomez toppar laget med sina 4 mål i ligan.

 

Speltips:

Ska ett lag som varit nere i Serie B under två säsonger varit något hot mot ett topplag som offensiva Atalanta? Nej, absolut inte! Här ska Atalanta bara plocka en fullpott och bjuda på minst 2 mål. Målsiffrorna krossar varandras och offensiven i Atalanta ska inte ha några problem att springa förbi försvaret i Crotone som läcker mål bakåt. Därför spelas Atalanta gör mål i båda halvlekarna: JA till 1.81 hos Unibet.

 

Tabellställning Serie A:

 

Lycka till vid rygg!!