Förra helgen blev det inget speltips här på hemsidan men i gruppen delade jag ett maxbet där Mateusz Gamrot skulle vinna och det gjorde han efter en submission endast 1 minut in i första ronden. Nu till helgen är det återigen UFC där vi har en stor comeback på huvudmatchen. Efter mer än hela 2 års avstängning är den tidigare mästaren T.J. Dillashaw tillbaka!

 

CORY SANDHAGEN:

Cory kommer med två fantastiska vinster i ryggen efter ett snyggt flygande knä mot Frankie Edgar. Även en läcker spinnandes hälspark som avslutade Marlon Moraes. Sandhagen är i sin prime och vinner han denna så kommer han troligtvis få en titelchans. En chans mot nuvarande Champ Aljamain Sterling som även är Corys senaste förlust. Han har just nu ett record på 14-2-0 och ser bara ut att bli bättre och bättre för varje match.

 

T.J. DILLASHAW:

Dillashaw har varit avstängd i lite mer än 2 år efter att ha dopat sig men nu är han tillbaka. Han har varit mäster två gånger i divisionen och van att tävla på den absolut högsta nivån och gå många titelmatcher. Hela 7 titelmatcher har han gått under sina 19 matcher i UFC och utav dessa 19 matcher har han vunnit 15. Dillashaw är en avslutningsmaskin med bra kräm i händer och väldigt bra brottning.

 

SPELTIPS:

Cory är i sin absolut prime och kommer med 2 avslut och ser livsfarlig ut, samtidigt som Dillashaw gör sin comeback som även han är en ruggigt farlig avslutningsmaskin. Dillashaws brottning är bättre än Corys där han kan avsluta medans Cory kan överraska med vad som helst ståendes. Jag ser inte denna matchningen gå alla 5 ronder ut och därmed blir mitt speltips Att gå tiden ut: NEJ till oddset 1.44. Men jag kommer även länge ett sidebet där jag väljer T.J Dillashaw Fightodds till oddset 2.55 men där väljer jag att sänka insatsen till låg.