Underspelet från senaste NHL-rundan satt med god marginal efter att matchen slutat 2-1 mellan Pittsburgh Penguins och New York Islanders. Vi kör vidare med NHL där torsdagens speltips hittas i runda två mellan Avalanche och St. Louis! 

 

Första rundan:

Under Game 1 fick vi återigen bevittna ett fortsatt starkt Colorado Avalanche som minst sagt bombade skott på mål. Colorado styrde matchen men trots den överlägsna skottstatistiken efter två perioder så var ställningen 1-1. Det var först i tredje perioden som man fick in puckarna och stängde matchen som slutade 4-1. Hade det inte varit för storspel från Mr. Binnington så hade ställningen garanterat slutat annorlunda.

 

Speltips:

AVS går återigen in som tunga favoriter när det blivit dags för Game 2 mellan lagen och visst är det så. Men trots matchbilden i första rundan och hur matchen slutade så kan vi inte blunda för samtliga punkter: Ställningen var 1-1 inför tredje perioden, St. Louis har många tunga profiler, inte minst Binnington som vaktar buren, St. Louis spöade Colorado i två raka matcher innan slutspelet, och slutligen att de är NHL vi pratar om. Med detta sagt så är det helt fel att erbjuda oddset 1.54St. Louis Blues +2.5! Gästande Blues förtjänar att inte bli så underskattade och detta lär man bevisa i ett revanschsuget Game 2!

 

Högst odds hittar jag hos Unibet