Återigen tillbaka med ett MMA speltips här på hemsidan efter det speltipset där Manuel Kape löste degen efter ett underbart hopp knä. Nu till helgen är det Fight Night där jag har hittat ett maxbet!

 

CLAY GUIDA

Clay är en veteran och en legend inom UFC, han har varit i organisationen sedan 2006 och har ett record på 36-20-0. Clay har gått brutalt många krig och han börjar även bli gammal för sporten då han nu är 39 år. Karriären börjar lida sig mot sitt slut för veteranen och det märks i han matcher att han numera är en skugga av sitt gamla jag. Han har svårt mot duktiga brottare när dom har top position på marken och har under sina 20 förluster dragit på si 10 submission förluster.

 

MARK MADSEN

Mark är obesegrad som MMA fighter med ett record på 10-0-0 och har sett väldigt bra ut hittills i UFC där han har imponerat. Hans styrka är helt klart hans världsklass brottning, han har väldigt många meriter som brottare bland annat har tagit OS silver i brottning 2016 och tagit guld i junior EM. Mark är en fruktansvärt duktig brottare med lång erfarenhet.

 

SPELTIPS

Clay är 39 år och närmar sig karriärens slut med stormsteg, efter så många matcher och krig som Clay har gått så tar kroppen stryk. En Mark som har mycket vind i ryggen, obesegrad, kanon start i UFC och troligtvis i sin prime. Jag ser att Mark utnyttjar sina brottnings kunskaper och tar ner matchen till marken och kontrollerar den. Den här matchen ska inte kunna sluta på något annat sätt än att Mark tar hem en vinst och fortsätter vara obesegrad. Spelet blir därför Mark Madsen Fightodds till oddset 1.57 som jag värderar till MAXBET.