Förra helgen blev det inte nåt speltips här på hemsidan men det blev däremot två stycken speltips i facebookgruppen. Vera Marlon och  Chang Sung Jung skulle vinna enligt mig och det gjorde dom, båda herrarna var dominanta i sina matcher och visade på klass! Nu till helgen är det återigen UFC och denna gången har vi Ciryl Gane mot Alexander Volkov som huvudmatch.

 

CIRYL GANE:

Ciryl har just nu gått 5 matcher i UFC och alla har resulterat i vinst och har ett record på 8-0-0. Ciryl är i början av sin karriär utan större erfanhet men är relativt bra på alla områden, både hans grappling och striking är väldigt bra för att endast gått 8 proffsmatcher. Men hans senaste match mot Jairzinho imponerade inte jättemycket på mig då jag inte tyckte han såg så bra ut.

 

ALEXANDER VOLKOV:

Volkov har varit med i gamet extremt länge och gått fruktansvärt många matcher. Han kom till UFC 2016 men har haft en lång karriär innan det. Han har gått hela 41 proffsmatcher och har ett record på 33-8-0 och har mött i princip alla stora namn i tungvikts divisionen. Volkov är en 2 meter lång bjässe som är väldigt duktig striker men har även bra mark game och framförallt en extrem stor rutin.

 

SPELTIPS:

Ciryl är i början av sin karriär och har inte mycket rutin. Detta blir hans största test hittills i sin karriär och att endast gått 8 matcher och ta sig an en veteran som faktiskt bara är 32 år är inte lätt. Här ser jag att Volkovs rutin och väl slipade teknik blir för stor för Ciryl. Spelet blir därför Alexander Volkov Fightodds till oddset 2.45!