Söndagens speltips kommer från USA och landets högsta liga, MLS. Formsvaga Chicago Fire som bara gjort 1 mål framåt under sina 5 senaste matcher tar emot stekheta Philadelphia Union. Gästerna är inte bara ett bättre lag, även formen är på hel olika plan!

 

Matchen

Med 1 mer match på kontot för Philadelphia Union så är det 10 placeringar som skiljer lagen i tabellställningen. Med sina ynka 4 poäng placerar sig Chicago Fire i botten av Eastern. Med målskillnaden 4:14 är detta in så konstigt. Helt annat är det för formstarka Philadelphia Union som hänger med i toppen, en tredjeplats med sina 18 poäng och målskillnaden 12:7.

Två lag där inget liknar varandra, varken totalsiffrorna eller formen. Att Chicago Fire plockar sin andra fullpott för säsongen ska inte gå mot ett Philadelphia som går som tåget!

 

Speltips

Ser inget som talar för att hemmalaget får med sig mer än 1 poäng. Att få oddset 1.50 på Dubbelchans Philadelphia Union har ett grymt spelvärde och allt annat än MAXBET vore fel! Philadelphia Union eller oavgjort och därför klickas X2 hos LeoVegas, 5 units in!