Söndagens speltips kommer från USA och landets högsta liga, MLS. Formsvaga Chicago Fire som bara gjort 1 mål framåt under sina 5 senaste matcher tar emot stekheta Philadelphia Union. Gästerna är inte bara ett bättre lag, även formen är på hel olika plan!

 

Matchen:

Med 1 mer match på kontot för Philadelphia Union så är det 10 placeringar som skiljer lagen i tabellställningen. Med sina ynka 4 poäng placerar sig Chicago Fire i botten av Eastern. Med målskillnaden 4:14 är detta in så konstigt. Helt annat är det för formstarka Philadelphia Union som hänger med i toppen, en tredjeplats med sina 18 poäng och målskillnaden 12:7.

Två lag där inget liknar varandra, varken totalsiffrorna eller formen. Att Chicago Fire plockar sin andra fullpott för säsongen ska inte gå mot ett Philadelphia som går som tåget!

 

Speltips:

Ser inget som talar för att hemmalaget får med sig mer än 1 poäng. Att få oddset 1.50 på Dubbelchans Philadelphia Union har ett grymt spelvärde och allt annat än MAXBET vore fel! Philadelphia Union eller oavgjort och därför klickas X2 hos LeoVegas, 5 units in!