Shakhtar spöade Wolfsburg med 3-0 vilket tyvärr betyder att den senaste reken fick skrivas av med rött. Nya tag hämtas från NHL och matchen mellan Chicago Blackhawks – Edmonton Oilers.

Har avvaktat med NHL för att analysera lagen och se vart man har alla efter de längre uppehållet. Från och med idag kommer nästintill alla mina rekar att vara NHL tills Stanley Cup har sin vinnare men kan absolut dyka upp någon fotbollsrek mellan varven. Hoppas ni är redo för NHL vinster – här kommer första!

 

Matchen:

Det har blivit dags för den fjärde rundan mellan Blackhawks och Edmonton. En måstematch för Edmonton och förlorar man denna så är man ute ur Stanley Cup. Chicago kan alltså avgöra serien och kliva vidare om man vinner denna. Sett till den starka vändningen som man gjorde sent in på period 3 senast så är det mycket möjligt att man sparkar ut Edmonton här. Chicago kommer med ett starkt självförtroende! Under de tidigare rundorna har samtliga matcher slutat med målkalas och det är knappast någon nyhet när dessa lag drabbar samman.

 

Speltips:

Här är det uppdukat för målkalas! Statistiken visar tydligt en målrik inbördes och under de fem senaste har det blivit totalt 41 mål mellan lagen. Sett till detta och att det är slutspel så blir första spelet här Över 2 mål i period 3 som klickas till 1.63 där 1 units åker in. Något mer som är av intresse här är ett poängspel på Jonathan Toews. Toews har spelat riktigt bra senaste tiden och formen är minst sagt god! På lagets fem senaste matcher har han gjort minst en poäng i 4/5 och i senaste rundan mot Edmonton fixade han två poäng. Valet är enkelt och här klickas Toews gör minst 1 poäng till 1.72 hos Betsson!

 

Spelen:

 

Lycka till vid rygg!!