Natten mot fredagen bjuder på ett gäng trevliga matcher från världens bästa hockeyliga, NHL. Totalt 9 matcher där flera har en schysst starttid för oss med svensk tid. Vårt fokus ligger på en av 02:00-matcherna, Chicago Blackhawks som tar emot Carolina Hurricanes. Lagen som bland annat har en sak gemensamt, att man är förbannat bra i spelformen Powerplay!

 

Bäst i Powerplay

Tillsammans är Blackhawks och Hurricanes bäst i hela NHL när det kommer till Powerplay. Högst upp ställer sig Hurricanes som efter sina 34 matcher gjort hela 32 mål i spelformen. Mycket sämre är inte Blackhawks som är strax bakom med 31 mål i Powerplay på kontot, dock spelat 3 mer matcher.

I senaste mötet mellan lagen kom det faktiskt inte ett enda mål i Powerplay men sett till hur “schysst” matchen var, i den mening att det bara vara 3 utvisningar så är det rimligt.

 

Speltips

Med Powerplay-procenten 29.9 (Hurricanes) och 27.4 (Blackhawks) så bäddar matchen för några Powerplaymål. Jag tror alltså inte att nattens match speglar det senaste mötet och därför klickas Antal Mål i Powerplay Över 1.5. Sett till oddset 2.10 så har spelet ett riktigt bra värde men endast 1 units med hänsyn till senaste matchen mellan lagen.

Inte många spelbolag som erbjuder spelet. Rekommenderar därför att skapa ett spelkonto hos Betsson ifall du ska rygga. Nya kunder får dessutom en bonus. Hämta din via bilden nedan.