Speltips

Söndagens speltips kommer från Premier League där ett toppmöte mellan Chelsea – Tottenham ska äga rum. Två lag som är inne i en bra form och här har vi väldigt svårt att peka ut en vinnare. Istället fokuserar vi på målmarknaden. Grym offensiv finns i båda lagen. Chelsea är ligans målrikaste lag och Tottenham är näst målrikaste tillsammans med Liverpool. Valet faller därför på spelet Över 2.5 mål i matchen, Scandibet.

 

Chelsea

Vi hittar laget i skrivande stund på en 3e plats i Premier League med flest antal gjorda mål av alla lag, 22 mål. Ett snitt på 2.4 mål per match. Inför säsongen har man också storsatsat vilket också har gett resultat till sett på vart man ligger i ligan. Werner, T.Silva, H.Zieych och K.Havertz är bara några av de nya namnen.

 

Tottenham

Liga 1an Tottenham kommer senast med en hemma vinst mot Man City där man vann med 2-0. Matchbilden var väl allt annat än Tottenham, men man tog hand om sina lägen bättre än vad City gjorde. 2 skott på mål och 2 mål vilket räckte till vinsten. Laget har gjort 21 mål på 9 matcher vilket är näst mest av alla lag i ligan. Ett snitt på 2.3 mål framåt. I Skytteligan hittar vi Son på en andra plats med 9 fullträffar.