Speltips:

Lördagens speltips och godbit hittas i England och det är FA Cupen. Vi har kommit ända fram till Semifinalerna där hemmastarka Chelsea gästas av ljusblåamaskinen Man City. Jag tror på en fartfylld match där vi kommer få se mängder med målchanser. Tycker att spelbolagen har satt för låg lina här på överspelen. Visst Chelsea har varit täta bakåt hemma och City släpper inte alls in lika många mål, men bådas offensiv väger för mig över defensiven och jag testar Över 2 mål i matchen. Spelet betyder att vi förlorar om de blir 0-1 mål i matchen, pengarna tillbaka vid exakt 2 mål och allt över blir det vinst.

 

Chelsea:

I Premier League hittas man i skrivande stund på en 5e plats med raden 15-9-7 och målskillnad 50:31. Tidigare i veckan spelade man andra rundan mot Porto i Champions League och lyckades slå ut dem med totalt 2-1, då man vann med 0-2 på bortaplan och förlorade hemma med 0-1. Jag tror man kommer ha en del trötta ben till matchen vilket gynnar vårat spel, då misstag kommer att dyka upp mot tekniska spelare i Man City och då lär det straffa sig direkt. Förmodligen en roterande trupp på lördag.

 

Man City:

Man City vandrar just nu hem PL och leder den med 11 poäng mer än ligatvåan Man United. Nu kan man i stort sett luta sig tillbaka och lägga all fokus på Champions League och Fa Cupen. Likt Chelsea så kommer man också från Champions League match tidigare i veckan. Där man slog ut Tyska Dortmund med totalt 4-2. Mest fokus bör ligga just nu på att vinna titeln i Champions League men jag tror att Pep’s gubbar vill göra en full pott denna säsong efter den tidigare misslyckades säsongen och ta denna cup match seriöst. 3 mål gjorde man senast mot Chelsea på just denna arenan och då löste man alltså linan själv.