Grattis ni som rygga mitt senaste speltips här på hemsidan. Curry vann duellen mot Mitchell med 32 – 24 och jag var helt rätt ute med spelet.

 

Speltips:

Onsdagens speltips kommer från Champions League och den spännande andra rundan i 8-delsfinalerna. Jag har spanat in mötet mellan Engelska Chelsea mot Spanska Atl. Madrid. Här tar jag med mig hur första matchen utspelade sig och väljer att lira Under 2.5 mål i matchen.

 

Chelsea:

I den inhemska ligan Premier League hittas man på en 4e plats och som innebär en säkrad mark till nästa års Champions League. Laget har förlorat liga titeln då Man City ligger hela 20 poäng framför och mest fokus borde liga på CH. Där man också vann den viktiga bortamatchen mot Atl. Madrid i första rundan med 0-1. På hemmaplan har man visat upp en fin defensiv och hållit nollan i 5 raka matcher och dagens lina har också gått in 5 raka hemmamatcher. Ett Chelsea som inte behöver gå framåt för fullt från start och matchbilden känns som den kommer bli något avvaktade då bortalaget är ett defensivt lag.

 

Atl. Madrid:

I Spanska La Liga hittas laget på en första plats och före storlagen Barcelona och Real Madrid. Senast laget vann titeln var säsongen 2013/2014, så mycket fokus lär nog ligga där. I första rundan mot Chelsea förlora man matchen med 0-1. Man visa upp en fin defensiv ända fram tills min 68 mot offensiva Chelsea där Giroud klev fram med sitt drömmål och avgjorde matchen. Atl Madrid är som de flesta vet om ett defensivt lag som styrs under tränaren Diego Simone.