Canucks gjorde ett strålande jobb under helgen som var och man fixade linan mot San Jose Sharks utan konstigheter. Grattis till alla er som tog rygg! Tisdagen bjuder på en hel del Engelsk fotboll där vårt fokus kommer att ligga på Premier League. Chelsea – Arsenal är inte bara kvällens hetaste match utan även den match där vi hittar Tisdagens speltips!

 

 

Matchen:

Tabell 4:an Chelsea gästas denna Tisdag av The Gunners. Vi hittar Arsenal något längre ner i tabellen, på en 10:e placering. Båda lagen har spelat helt okej under sina 5 senaste matcher och raden är nästan speglad. Chelsea med 3-1-1 och Arsenal med 2-2-1.

Lampard och hans Chelsea kommer till kvällens match med en färsk förlust när man senast åkte på en riktig kalldusch borta hos Newcastle. Även fast man hade ett rejält övertag stora delar av matchen så räckte det inte till och en hörnspark för Newcastle i 94:e minuten resulterade med ett nickmål som stängde matchen som slutade 1-0.

Arsenal som nu tappat ledningen i två raka matcher mot motstånd man bör besegrat kommer till kvällens match utan sin bästa målskytt Aubameyang. Självklart ett avbräck för The Gunners och spelar man som man gjorde senast mot Sheffield United så tvivlar jag på att man tar poäng ikväll.

 

 

Speltips:

Att Chelsea står som favoriter ikväll är det inget snack om. Trots Aubameyangs frånvaro och att favoritskapet ligger hos hemmalaget så är jag inte helt bekväm med en rak etta här. Arsenal har endast tappat poäng i 1 bortamatch av lagets 8 senaste och därför väljer jag bort vinnarspelet här.

Chelsea lär trycka på inför hemmafansen och detta redan från start. Den tunga förlusten senast borta hos Newcastle lär tillföra med bra energi till laget. Här är jag inne på hörnmarknaden där Chelsea står som segrare både efter halvtid och i fulltid. Tisdagens rek blir därför Chelsea Hörnor HT / FT till oddset 1.60!

 

Spelet hittas hos Betfair. Inget konto hos Betfair? Skapa ett HÄR och hämta deras välkomstbonus, 100 % upp till 1.000 kr!

Vi kan även erbjuda ett riskfritt spel på matchen värt 450 kr. Klicka HÄR för att ta del av kampanjen.

 

 

Spelet:

 

Lycka till vid rygg!!