Vi tågar vidare med vinsterna! Derby-reken satt som förväntat och man vann till och med matchen, grattis alla som ryggade! Fredagens speltips hämtas återigen från Championship där vi ska plocka åttonde raka – Londonderby nästa!

 

Matchen:

Fredagen bjuder på ett Londonderby när Charlton gästas av Millwall. Senast lagen drabbades samman var under omgång 16 tidigare den här säsongen. Millwall vann matchen med 2-1 efter ett sent mål från Smith i minut 91. Millwall står igen som favoriter men likt senaste mötet så tror jag på en jämn match även idag.

 

Speltips:

Hörnflaggan är ett givet val när hörnstarka Millwall spelar och speciellt när matchen på förhand klassas som jämn. Att Millwall tar sig över linan: Över 4.5 hörnor är ett spel som bara ska sitta ikväll. Millwall har löst linan i 7/8 senaste matcher och senast lagen drabbades samman fixade man åtta hörnor. Formen för hörnstatistiken är också riktigt bra, hela 20 hörnor på sina två senaste matcher. Notera att oddset är plockat under gårdagen och spelet har gått ner något. 2 units investeras på hörnlinan!

 

Lycka till vid rygg!!