Fredagens rek från tyska DEL satt utan några bekymmer. Målspelet fixade Bremerhaven tidigt och även med god marginal – grattis alla som fick den! Vi kör vidare med ishockey även i helgen och nästa spel hittar vi i älskade NHL. Ett gäng matcher från NHL under natten till söndag där vi har ett kanonspel på nattens toppmatch och enligt mig den mest sevärda, Carolina Hurricanes – Tampa Bay Lightning!

 

Matchen:

Tabellettan och tabelltvåan från Central Division. Det skiljer 1 omgång mellan lagen och 3 poäng i totalen. Målskillnaden är nästan densamma hos båda lagen, höga siffror på offensiven och lägre bakåt. Tampa Bay står med 120:78 och Carolina 108:81.

 

Topplag i Powerplay:

Två lag som stortrivs i spelformen. Faktum är att man tillsammans är NHL’s bästa lag i Powerplay. Carolina står med procenten 30 och Tampa 28.7. Med tanke på vad för namn som hittas i lagens trupper så är siffrorna väldigt förståeliga. Spelare som Steven Stamkos, Brayden Point, Ondrej Palat, Sebastian Aho och Andrei Svechnikov är några namn att se upp för i Powerplay.

 

Speltips:

All respekt för inbördesstatistiken mellan lagen och lagens låga siffror bakåt men spelvärdet på Powerplay väger fortfarande tungt. Att NHL’s två hetaste Powerplay-lag tillsammans fixar minst 2 mål i spelformen är det mycket som talar för och därför klickas Över 1.5 Mål Powerplay till 2.00 hos NordicBet.

Spelet finns inte hos alla spelbolag så rekommenderar därför att spela hos NordicBet. Inget konto? Skapa ett via knappen och få en insättningsbonus på 100%.

 

Lycka till vid rygg!!