Riktigt bra tryck på våra rekar nu! Främst i gruppen men även här på hemsidan. Många singlar har bockats av med grönt och PyramidSnöbollen öppnar fint med gårdagens hörnspel och dagens målspel på Frankfurt. Bara överspelet från Italien kvar sen hoppar vi till andra rullet! Min senaste rek här på hemsidan, Eibar – Sevilla, förtjänade minst sagt en vinst men tog sig inte hela vägen och slutade med push – ingen skada!

Natten mot söndagen bjuder på en fin NHL-runda där vårt fokus ligger på Carolina Hurricanes – Dallas Stars!

 

Matchen:

Två lag vars senaste matcher inte speglar varandras. Hurricanes spelade tråkiga 0:0 mot Tampa och Dallas bjöd på målfest hemma när Detroit gästade, 7:3. Bortsett från 7:3-matchen så har båda lagen börjat säsongen med relativt målsnåla matcher sett till snittet. Båda lagen saknar en drös med målkanoner till söndagens match och värst är skadeläget hos gästerna Dallas. Seguin och Benn Ja är några av namnen på Dallas frånvarolista.

 

Speltips:

Både Hurricanes och Dallas har oftast hållit sig under den klassiska mållinan 5.5. Sett till lagens senaste matcher, inbördes och att båda dessutom saknar viktiga profiler och målkanoner gör spelvalet enkelt här. Här klickas Under 5.5 till fina 1.77 på Kambi.

 

Lycka till vid rygg!!