Tisdagens speltips kommer från härliga NHL där vårt fokus ligger på matchen i Calgary. Darryl Sutter och hans rödklädda får besök av Pittsburgh Penguins och här är skottmarknaden i fokus!

 

Johnny Gaudreau:

Vänsterforwarden är inne på sin nionde säsong för Calgary Flames och visst har han fått en bra start på 2021/22. Gaudreau har redan noterats för 25 poäng, 9 mål och 16 assist. Detta ger honom sjätte platsen i NHLs skytteliga. Han är också lagets spelare som gjort flest poäng såhär långt in på säsongen.

Utöver 28-åringens lovande poängsiffror så är han även riktigt skottglad. Med sina 69 SOT efter 21 matcher så är det bara kedjekamraten Matthew Tkachuk som skjuter mer i klubben.

 

Speltips:

Här väljer jag att lägga all fokus på Calgarys nummer 13, Johnny Gaudreau! Den fina skottstatistiken tillsammans med att han får mycket tid i powerplay räcker gott och väl för att ge skottmarknaden på Gaudreau ett bra spelvärde.

Tisdagens speltips från NHL blir därför Johnny Gaudreau Över 2.5 SOT! Spelet klickas hos Expekt till något för höga 1.65 och här investeras 2 units.

 

Expekt-banner