Speltips

Tisdagens speltips hämtas från mötet mellan två topplag i NBA. Det är Brooklyn Nets som nyligen värvat James Harden som gästas av Giannis och hans Milwaukee Bucks. Jag väljer sida här då vi förmodligen kommer få se trion Durant, Harden och Irving för första gången i Brooklyn Nets. Förväntar mig en jämn match och vågar inte köra den rak 1an här, då Bucks är ett riktigt bra lag. +5 Brooklyn Nets synas!

 

Brooklyn Nets

Laget borde nu ses som en av titel favoriterna för säsongen då man kanske har den bästa trion med Durant, Harden och Irving i laget. Laget kommer med en fin form med 3 raka vinster och James Harden har redan presenterat sig för Brooklyn med sina 32 poäng senast. Till nattens match så förväntas även Irving va tillbaka i laget och nu kanske vi äntligen får se denna trion som vi väntat på!

 

Milwaukee Bucks

Giannis och hans Bucks har börjat hittat formen efter den tröga starten och kommer med 4 raka vinster till matchen. Senaste matchen vann man mot Dallas med 112 – 109 och fick faktiskt kämpa sig till den vinsten. Nu gästar man alltså Brooklyn Nets som för mig är ett mycket bättre lag än vad Dallas är i år. Tror att de kommer bli tufft för Bucks om vi nu ser trion för Brooklyn spela.