Äntligen kan vi som älskar basket och som följer nba säga, för nu är NBA tillbaka! Försäsongen är avklarad och redan där tog vi hem första vinsten. Som de flesta vet är NBA mitt starkaste ämne inom sport/betting och jag kan lova er att vi kommer göra fina siffror som vi gjort sedan vi starta Unknown Betting. Första säsongen gjorde vi + 23.6 units. Andra säsongen var min bästa säsongen och gjorde sjuka + 162 units och den senaste säsongen blev de + 40 units. Vill ni följa mig slaviskt denna säsong också rekommenderar jag att följa denna spread där alla mina spel kommer att bokföras. HÄR

 

Speltips:

Onsdagens speltips hämtas från premiären av NBA säsongen 2020/2021 där Brooklyn Nets gästas av mitt lag Golden State Warriors. Då Warriors är mitt lag har jag alltid extra koll på laget och tidigare säsongen gjorde man inget vidare ifrån sig. Jag tror på liknade dåliga siffror då Thompson kommer va borta hela denna säsong också och finns i stort sett bara Curry kvar som är något att ha i laget. Brooklyn Nets däremot har fått tillbaka Irving och Durant som var borta nästan hela förra säsongen. Laget gick full pott i försäsongen där man senast körde över Boston Celtics. Premiär är Premiär men Brooklyn Nets borde ta en enkel vinst här. -3 Brooklyn Nets spelas hos Bethard.