Juventus fixade målspelet senast mot Sampdoria efter första bollen från Ronaldo följt av en fullträff från Bernardeschi i andra – grattis alla som ryggade! Onsdagen bjuder på slutspel i Championship. Ett spel på Brentford är av störst intresse när det blivit dags för andra rundan mot Swansea!

 

 

Matchen:

Under första rundan var det Swansea som drog det längsta strået och vann efter ett sent ledningsmål från Andre Ayew i minut 82. Inte mycket som gick vägen för Brentford – rött kort, straff emot sig och flertalet bra målchanser som man missade. En vinst nu på onsdag är ett måste om man vill gå vidare i slutspelet och spela final mot antingen Fulham eller Cardiff. Trots att formen sjunkit negativt för Brentford senaste tiden, tre raka förluster, så tror jag man kommer med bra energi och att vi får se ett revanschsuget Brentford är att räkna med.

 

 

Speltips:

Brentford är ett av Championships hörnstarkaste lag. Efter den här säsongen slutade man på en tredjeplats för flest hörnor. På sina 46 spelade matcher gjorde man 285 hörnor vilket ger Brentford ett snitt på 6.20. Med tanke på läget för Brentford och att man måste framåt så ska man bara gå för full rulle direkt och risken för hörnor är större än vanligt. Därför spelas Brentford först till två hörnor. Betfair erbjuder spelet till fina 1.80. Ett Brentford under press är att lita på!

 

 

Spelet:

 

Lycka till vid rygg!!